Ambassadeur

David is ambassadeur van Beach Mission. In zijn jeugd kwam hij in de zomer vaak naar Lloret de Mar om daar te feesten.

David Vonk

Hallo, ik ben David Vonk, geboren op drie december 1975 in Rotterdam in het Clara Ziekenhuis.

Mijn kindertijd was onveilig en heftig. Ik ben opgegroeid in een criminele familie.  Zo heb ik regelmatig op straat geslapen en heb me crimineel gedragen. Op mijn elfde ben ik verslaafd geraakt aan drugs. Als kind wist ik al dat ik anders was dan de andere kinderen. Ik was een buitenstaander en werd erg eenzaam. Vanaf mijn twintigste ben ik in klinieken opgenomen geweest als een echte draaideurcliënt. Op een dag had ik er genoeg van en ik besloot dat ik klaar was met mijn leven. De wanhoop, de leegte en het leed moesten stoppen, daar en op dat moment. Ik zou nog één keer naar de kerk gaan en daarna 250 pillen innemen.

… en toen kreeg ik onverwachts antwoord van God.

Nu is het mijn doel om in getuigenissen te vertellen, zodat iedereen kan horen wat God in mijn leven teweeg heeft gebracht.

Stichting Waarom nou ik?

Het doel
Ik wil het evangelie van Jezus Christus door middel van mijn persoonlijke getuigenissen en het delen van mijn levenservaring verspreiden. Het is mijn overtuiging dat iedereen door de kracht van het geloof los kan komen van de afhankelijkheid aan verslavingen. De stichting Waarom Nou Ik? ben ik gestart om hieraan meer bekendheid te geven.